Over ons

In de webshop van de Profitegel bieden wij verschillende einde reeksen aan van keramische tegels van gerenomeerde Italiaanse en Spaanse topmerken. CasalgrandeAtlas ConcordeCotto D’EsteGardeniaSicheniaProvenzaPorcelanosa zijn enkele van de merken die we in de aanbieding hebben. Voor elk wat wils, zo vindt je in de Profitegel tegels in alle stijlen van trendy modern tot design en rustiek. De tegels zijn ondergebracht in verschillende categoriën van vloer- tot wandtegels, van outdoor tegels tot keramische tegels met parket look alsook mozaïken.

Je bent op zoek naar een bepaald aantal m², daarom hebben we iedere categorie onderverdeelt in verschillende afmetingen zodat je onmiddellijk naar de juiste categorie kan gaan kijken. Om het nog iets te veréénvoudigen, heb je ook nog de mogelijkheid om binnen deze categorie een verdere opdeling te maken per leverancier.

Belangrijk om weten is dat vloertegels ook perfect als wandtegels of als terrastegels kunnen gebruikt worden en vice versa.

Naast de meest gangbare formaten van tegels 30×30, 45×45, 30×60, 60×60, 40×80 en 80×80 bieden we ook nog andere niet-courante formaten aan.

Het is belangrijk te weten dat de tegels die aangeboden worden in de Profitegel éénmalige aanbiedingen zijn en dat deze niet bij de leveranciers kunnen bijbesteld worden indien er niet voldoende beschikbaar zou zijn!

Wist je dat de webshop van de Profitegel slechts een deel van de aanbiedingen bevat? Naast de referenties die aangeboden worden op de webshop, hebben we in het magazijn van de Profitegel nog meer dan 500 andere referenties ter beschikking. Deze kan je van maandag tot vrijdag komen bezichtigen van 9h tot 12h en van 13h tot 17h in de Rozenstraat n° 5 te 9810 Eke-Nazareth.

Naar iets specifiek op zoek dat je niet terugvindt in de webshop?
Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen via: info@profitegel.be

Shopping cart

No products in the cart.